Díky moc, o tom trekovém programu mi tady psala paní na podzim, myslím,
že to taky bude dobré. Potěšila jste mě tím přímým letem, protože nám
v cestovce loni na podzim, když jsme objednávali říkala, že ještě neví,
jestli bude přímý let.
Dobrý večer, na zájezdu jsme byli vloni s manželem, naprosto spokojeni,
pruvodkyně velmi milá, hluboké znalosti o ostrově, celkově organizace od
cestovky výtečná. Sestavení zájezdu ideální, viděli jsme mnoho, ale žádná
„lítačka“, doporučili jsme všem známým, letos mi krom přátel letí
bratr s manželkou, navíc letos lítají přímo Praha – Funchal, a cena
za 10-nocí pobyt je stejná jako vloni za 7 nocí, co jsme se dívali do
programu, tak téměř stejné, minimální změny – vylepšení, plus navíc dny
volna – prostě samá plus! sami zvažujeme, jestli se letos nevydáme na ty
jejich trekové programy, které taky nabízejí, jako takový druhý krok pro
poznání tak nádherného ostrova… určitě vřele doporučujeme, přeju hezkou
dovolenou!
05.02.2010 17:39:56
Zdravím, nebyli jste někdo na poznávačce s ck Firotour – Grand tour Madeirou? Potřebovala bych nějaké info o průběhu atd. Díky.
Díky moc, o tom trekovém programu mi tady psala paní na podzim, myslím, že to taky bude dobré. Potěšila jste mě tím přímým letem, protože nám v cestovce loni na podzim, když jsme objednávali říkala, že ještě neví, jestli bude přímý let.
Dobrý večer, na zájezdu jsme byli vloni s manželem, naprosto spokojeni, pruvodkyně velmi milá, hluboké znalosti o ostrově, celkově organizace od cestovky výtečná. Sestavení zájezdu ideální, viděli jsme mnoho, ale žádná „lítačka“, doporučili jsme všem známým, letos mi krom přátel letí bratr s manželkou, navíc letos lítají přímo Praha – Funchal, a cena za 10-nocí pobyt je stejná jako vloni za 7 nocí, co jsme se dívali do programu, tak téměř stejné, minimální změny – vylepšení, plus navíc dny volna – prostě samá plus! sami zvažujeme, jestli se letos nevydáme na ty jejich trekové programy, které taky nabízejí, jako takový druhý krok pro poznání tak nádherného ostrova… určitě vřele doporučujeme, přeju hezkou dovolenou!
Zdravím, nebyli jste někdo na poznávačce s ck Firotour – Grand tour Madeirou? Potřebovala bych nějaké info o průběhu atd. Díky.